Familie Benningshof(f)

www.benningshof.com

Bezoekers informatie

Vandaag32
Gisteren59
Deze week293
Deze maand995

Visitor Info

  • IP: 3.226.251.81
  • Browser: Unknown
  • Browser Version:
  • Operating System: Unknown

zaterdag 24 augustus 2019

Aanmelden

Welkom op de website van de familie. Deze site is gemaakt om belangstellenden te informeren, en om nieuwe aanvullende gegevens te verkrijgen. U zult gegevens vinden over de genealogie van de familie en u kan in contact treden met familieleden die uw aandacht hebben.

 

Toegang tot de website is uitsluitend voorbehouden als u de naam van de stamhouder draagt, of als uw vader of moeder die naam heeft. Om toegang te krijgen dient u zich te registreren. Bent u familie dan kunt u zich hier registreren.

 

Met het verkrijgen van toegang tot deze site verklaart u zich automatisch accoord met de vermelding van de informatie die u mij ter beschikking wil stellen ter uitbreiding of verbetering van de bestaande database.

De website is in eigen beheer van de familie en gegevens zullen nimmer voor andere doeleinden worden gebruikt dan alleen voor vastlegging van historische informatie voor de familie zelf.

 

De op de site vermelde informatie is met grote zorg samengesteld. Ondanks de grote aandacht kunnen toch onjuistheden of onvolledigheden voorkomen.

Kies uw taal

nlafenfrdeelidnoptessvcy

Database Stamboom

Laatste update:
2 juli 2019

Copyright © 2015. All Rights Reserved.